قابل توجه دانشجویان معزز نخبه شاهد و ایثارگر

فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۴ کد : ۹۵۶ اخبار و گزارشات خبر تصویری اطلاعیه ها
جشنواره جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی و تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می گردد .
فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین‌های آموزشی و تحصیلی جامعه شاهد و ایثارگران و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی با مشارکت دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد شامل وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در اسفند ماه سال‌ جاری برگزار خواهد شد.

واجدین شرایط شرکت در جشنواره به شرح ذیل می باشد:

دانشجویان، طلاب و دانش آموزان شاهد وایثارگر شامل: همسر و فرزندان شهید، جانباز۲۵% و بالاتر، همسر و فرزندان جانبازان ۲۵% و بالاتر ، آزادگان و همسر و فرزندان آنان

مهلت ارسال مدارک: ۳۰ آذر ۱۳۹۸

دانشجویان، طلاب و دانش‌آموزان شاهد و ایثارگربرای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت ایثار به نشانی www.isaar.ir مراجعه و برای ارائه مدارک و مستندات موفقیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و هنری دوران تحصیل خود به دفتر امور شاهد و ایثارگران واحد تهران شرق مراجعه نمایند.

برای مشاهده دستورالعمل انتخاب دانشجویان شاهد برتر اینجا کلیک نمائید.