برگزاری کارگاه آموزشی مجاازی" ارتقای فرهنگ قانون گرایی"

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۶ کد : ۷۶۱ اخبار و گزارشات اطلاعیه ها
کارگاه آموزشی تحت عنوان " ارتقای فرهنگ قانون گرایی " با تدریس آقایان دکتر ماشاله ولیخانی و دکتر سیامک کورنگ بصورت مجازی با همکاری واحد الکترونیک از ساعت ۹ الی ۱۲ و ۱۴ الی ۱۸ روز سه شنبه مورخ ۹۷/۰۶/۲۰ به مدت ۸ ساعت در واحد دانشگاهی تهران شرق برگزار می گردد.

برگزاری کارگاه آموزشی مجازی " ارتقای فرهنگ قانون گرایی" در واحد تهران شرق

کارگاه آموزشی تحت عنوان " ارتقای فرهنگ قانون گرایی " با تدریس آقایان دکتر ماشاله ولیخانی و دکتر سیامک کورنگ بصورت مجازی با همکاری واحد الکترونیک از ساعت 9 الی 12 و 14 الی 18 روز سه شنبه مورخ 20/06/97 به مدت 8 ساعت  به میزبانی واحد دانشگاهی تهران شرق برگزار می گردد.

کلیه اعضای هیأت علمی و کارکنان واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران می توانند به صورت حضوری نیزدراین کارگاه شرکت نمایند. به شرکت کنندگان  پس از برگزاری، گواهی شرکت در کارگاه از سوی پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ارائه می گردد.