مدیرکل امور شاهدو ایثارگران دانشگاه خبرداد:

فضاسازی برای تقویت بخش پژوهش ایثارگران/راه اندازی پنج کمیسیون تخصصی در دانشگاه

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۴ کد : ۷۰۷ اخبار و گزارشات خبر تصویری اطلاعیه ها
دومین نشست مدیران ستادهای شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان های تهران و البرز در اردیبهشت ماه با حضور دکتر نصیرزاده مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه برگزار شد. نصیرزاده در این نشست که با حضور مدیران ستادهای امور شاهد و ایثارگران واحد های دانشگاهی استان تهران و البرز برگزار شد با ارائه آماری از جامعه هدف ستادهای شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در حال حاضر تعداد ۲۱هزار و ۷۳۶ نفر در استان تهران و ۳هزار و ۵۶۷ نفر در استان البرز در جامعه هدف دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تحت پوشش عملیاتی قرار دارند.
فضاسازی برای تقویت بخش پژوهش ایثارگران/راه اندازی پنج کمیسیون تخصصی در دانشگاه

دکتر نصیرزاده در دومین نشست مدیران ستادهای امور شاهد و ایثارگران دانشگاه  دانشگاه آزاد اسلامی  بیان نمود:  دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۲۵۰ شهید، ۶۰ شهید مدافع حرم، ۳ جانباز مدافع حرم، ۲۴۰ شهید گمنام تدفین‌شده در واحدها و مراکز آموزشی و ۶۰ یادمان شهداست که این مجموعه برکت بزرگی برای این دانشگاه محسوب می شود.

مدیر کل امورشاهد وایثارگران دانشگاه با بیان اینکه مقرر شده ۵ کمیسیون تخصصی برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف در این اداره کل تشکیل و عملیاتی شود، گفت: کمیسیون های تخصصی آموزشی دانشجویی، فرهنگی، اساتید، کارکنان و اجرایی در آینده نزدیک تشکیل شده و مدیران ستادهای شاهد و ایثارگر می توانند با حضور در این کمیسیون ها به ارائه خدمات بهتر کمک کنند.

وی خطاب به مدیران ستادهای شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دفاتر شاهد و ایثارگر در واحدها باید فعال و پویا باشند و در ارائه خدمات به اساتید، دانشجویان و کارمندان شاهد و ایثارگر بهتر از پیش عمل کنند. وی خاطر نشان نمود نشر فرهنگ ایثار و شهادت را از وظایف اصلی مدیران ستادهای شاهد و ایثارگر دانشگاه دانست و گفت: در این حوزه باید کار انقلابی جهادی صورت گیرد. تفکر بسیجی و روحیه انقلابی در این حوزه بسیار دارای اهمیت است.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد که مجموعه امور شاهد و ایثارگر در دانشگاه که وظیفه ترویج فرهنگ ایثار را عهده‌دار است، از پیشروترین حوزه ها در دانشگاه آزاد اسلامی باشد.