تجدید بیعت با شهیدان در مزار شهدای گمنام واحد تهران شرق به مناسبت ۲۲ اسفند روز گرامیداشت مقام شهیدان

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۶ کد : ۱۸۰۱ اخبار و گزارشات خبر تصویری
به مناسبت گرامیداشت ۲۲ اسفند روز شهید جمعی از مسئولین ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با حضور بر مزار شهیدان گمنام این واحد دانشگاهی ضمن تجدید بیعت با شهیدان با عطر افشانی ، غبار روبی و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشته و نسبت به مقام شهیدان ادای احترام نمودند.

بنام خدا

راه شهیدان ادامه دارد...

به یقین بزرگداشت یاد و خاطره شهدای معزز تکلیفی ملی و شرعی است تا یاد آن نیک سیرتان برای همیشه در اذهان و خاطره ها جاودان بماند. یاد شهیدان، یادبود ارزش‌های انسانی است و گرامیداشت آنان، تجلیل از برترین خصال بشری . روز شهید و تکریم مقام شهدا، آئینی دیرپا است که عمر آن به صدر اسلام می رسد.  نام گذاری ۲۲ اسفند ماه به عنوان «روز بزرگداشت شهداء»، فرصت ارزنده و گرانقدری است برای یادآوری رمز جاری ماندن یاد و نام شهدای والامقام، آن الگوهای ایثار و استقامت، شجاعت و شهامت و پاسداران حریم ولایت و همچنین تبیین و ترویج فرهنگ والای ایثار و شهادت و رسیدن به این تفکّر مهم که ما امنیّت، آزادی، استقلال و اقتدار و عزّت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تمامی پیشرفت‌ها و داشته‌هایمان در این سال‌ها همه و همه را مدیون ایثار و از خودگذشتگی شهیدان والامقام و فداکاری ایثارگران سرافراز و صبر و وفای خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستیم و باید همواره قدردان و شاکر این عزیزان باشیم.

بر این اساس به دعوت دفتر امور شاهد و ایثا رگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق ، جمعی از مسئولان ، اساتید و کارکنان این واحد دانشگاهی در  مورخ 1399/12/22 با حضور بر مزار شهیدان گمنام این واحد دانشگاهی و تجدید بیعت با شهیدان با عطرافشانی ، غبارروبی و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشته و  نسبت به مقام شهیدان ادای احترام نمودند.

حجت الاسلام دکتر حمیدرضا جعفری معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در این مراسم گفت: خوشا به حال شهیدان! آنان چراغ هدایت‌اند  که از هرگونه ظلمت رهایی یافته‌اند. به قول شهید قاآنی تا انسان شهید نباشد محال است شهید بشود.