برگزاری دوره آموزشی امداد و نجات و کمک های اولیه سازمان جمعیت حلال احمر در واحد تهران شرق

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۵ کد : ۱۰۰۰ اخبار و گزارشات خبر تصویری اطلاعیه ها
کانون حلال احمر با همکاری دفتر امور شاهد و ایثارکران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق دوره آموزشی امداد و نجات و کمک های اولیه را برگزار می نمایند

دوره آموزشی امداد و نجات و کمک های اولیه به همت کانون حلال احمر و با همکاری دفتر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران شرق توسط اساتید سازمان جمعیت حلال احمرکشور در واحد دانشگاهی تهران شرق برگزار می گردد.

دوره مذکور کاملا رایگان و به مدت 22 ساعت در واحد برگزار گردیده و در پایان دوره از سوی سازمان جمعیت حلال احمر به شرکت کنندگان گواهینامه بین المللی اعطاء می گردد.

شایان ذکر است شروع دوره از روز یکشنبه 24/09/98 ساعت 10 صبح در محل طبقه چهارم دانشکده فنی و مهندسی سالن آمفی تأتر می باشد.

علاقمندان (اساتید، کارکنان و دانشجویان ) می توانند تا پایان روز شنبه  مورخ 23/09/98  با در دست داشتن مدارک ذیل به دفتر امور شاهد وایثارگران واقع در طبقه اول ساختمان مرکزی دانشگاه مراجعه نمایند.

1- تصویرصفحه اول شناسنامه

2- تصویر کارت ملی

3- تصویر کارت دانشجویی( ویژه دانشجویان)

4- یک قطعه عکس 4#3