اخبار

فراخوان برگزاری انتخابات مجمع عمومی کانون دانشجویی علمی،فرهنگی،هنری واجتماعی ایثار

بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم کانون دانشجویی علمی، فرهنگی ، هنری و اجتماعی ایثار( در شرف تأسیس )دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق می رساند اولین انتخابات مجمع عمومی کانون ایثار در روز دوشنبه مورخ ۲۵/۰۹/۹۸ در محل دفتر ستاد امور شاهد و ایثارگران واقع در طبقه اول ساختمان اداری واحد از ساعت ۹ لغایت ۱۰ صبح برگزار می گردد.

فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار
قابل توجه دانشجویان معزز نخبه شاهد و ایثارگر

فراخوان چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار

جشنواره جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی و تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی برگزار می گردد .

برگزرای مراسم دومین سالگردتدفین دوشهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران شرق
تداوم راه شهدا و حفظ ارزش های والای ایثارگران در گرو زنده نگه داشتن یاد وخاطره شهیدان است

برگزرای مراسم دومین سالگردتدفین دوشهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران شرق

مراسم گرامیداشت دومین سالگرد تدفین دوشهیدگمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق صبح امروز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۸/۲۲ باحضور مسِولان شهر قیامدشت، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران شرق درمحل مزار شهدای گمنام واحدبرگزار شد

ادامه مطلب
ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال اول ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز، ۱۸ خردادماه آغاز ‌شد.
ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸ از ۱۸ خرداد ماه آغاز و تا ۱۸ تیرماه ادامه دارد.

ادامه مطلب
اساتید و کارکنان ایثارگر و انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به همراه ملت بزرگ، مؤمن، انقلابی، صبور و قهرمان ایران در مراسم یوم الله چهاردهم و پانزدهم خردادماه، سالگشت رحلت آن مقتدای همیشه شاهد، حضوری چشمگیر خواهند داشت .
در آستانه سالروز ارتحال امام خمینی و قیام پانزدهم خرداد

پیروان امام خمینی به همراه خلف صالح او مقام عظمای ولایت و رهبری در برهه حساس دیگری از تاریخ خود با صلابت و استواری؛ هوشمندی و تدبیر؛ عزت و اقتدار آرمان او را پاس می‌دارند و با الهام از او به آینده‌ی خود که راه حق و عدالت است سخت امیدوارند.

قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی نمونه یک سازمان ایثارگر است
دکتر طهرانچی در دیدار ایثارگران دانشگاه آزاد:

قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی نمونه یک سازمان ایثارگر است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دانشجویی که با فرهنگ ایثار آشنا نشود و آن را به عنوان یک ارزش وجودی درک نکند، نمی‌تواند به عنوان فارغ‌التحصیل دانشگاه تراز انقلاب باشد.