اخبار

اطلاعیه تعاونی مسکن کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق جدید

کلیه اعضای محترم تعاونی مسکن واحد تهران شرق به منظور تکمیل مراحل ثبت نام ضروری است حداکثر تا تاریخ ۰۷/۰۳/۱۳۹۹ نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام از جمله واریز حق السهم عضویت در تعاونی مسکن به مبلغ یک میلیون ریال به حساب شماره ۱۷۰۱۲۱۱۵۰۱۵۱۳۸۱ بانک تعاون شعبه شهید قرنی بابت حق سهام عضویت اقدام و فیش واریزی را به امور رفاهی واحدتحویل نمایند.

ادامه مطلب

برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین تبیین ارزشهای دفاع مقدس به مناسبت سالروز فتح خرمشهر جدید

به منظور گرامی داشت یاد و خاطره حماسه ها و فداکاری های شهیدان، آزادگان ، جانبازان و رزمندگان دوران ۸ سال دفاع مقدس در سالروز فتح خرمشهر روز مقاومت و ایثار کارگاه آموزشی آنلاین تحت عنوان " تبیین ارزشهای دفاع مقدس" توسط سرتیپ جعفر حسن لو از فرماندهان دفاع مقدس و عضو هیئت علمی مدعو واحد تهران شرق بربستر وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق به آدرس www.iauet.ac.ir در روز شنبه مورخ ۰۳/۰۳/۱۳۹۹ از ساعت ۱۰ لغایت ۱۲ برگزار می گردد.

دیدار با خانواده معظم شهیدان

به مناسبت چهل و یکمین فجر انقلاب اسلامی جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با خانواده تعدادی از شهیدان گرانقدر دوران دفاع مقدس شهر قیامدشت دیدار نمودند

دعوت به حضور در مراسم  سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها

دعوت به حضور در مراسم سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها

بدینوسیله از عموم اساتید معزز ، کارکنان خدوم و دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق دعوت به عمل می آید در مراسم سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها که در روز شنبه مورخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۹ همزمان با اقامه نماز ظهر و عصر در محل مسجد دانشگاه برگزار می گردد شرکت نمایند. ستاد امور شاهد و ایثارگران واحد تهران شرق

ادامه مطلب
گردهمایی مدیران مرکز با مسئولان دفاتر امور شاهد و ایثارگران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

گردهمایی مدیران مرکز با مسئولان دفاتر امور شاهد و ایثارگران واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور مهندس احمد صالحی آرا سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان دفاتر در سازمان مرکزی برگزار شد.

ادامه مطلب
فراخوان برگزاری انتخابات مجمع عمومی کانون دانشجویی علمی،فرهنگی،هنری واجتماعی ایثار

بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم کانون دانشجویی علمی، فرهنگی ، هنری و اجتماعی ایثار( در شرف تأسیس )دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق می رساند اولین انتخابات مجمع عمومی کانون ایثار در روز دوشنبه مورخ ۲۵/۰۹/۹۸ در محل دفتر ستاد امور شاهد و ایثارگران واقع در طبقه اول ساختمان اداری واحد از ساعت ۹ لغایت ۱۰ صبح برگزار می گردد.