اخبار

تجدید بیعت با شهیدان در مزار شهدای گمنام واحد تهران شرق به مناسبت ۲۲ اسفند روز گرامیداشت مقام شهیدان

به مناسبت گرامیداشت ۲۲ اسفند روز شهید جمعی از مسئولین ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق با حضور بر مزار شهیدان گمنام این واحد دانشگاهی ضمن تجدید بیعت با شهیدان با عطر افشانی ، غبار روبی و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشته و نسبت به مقام شهیدان ادای احترام نمودند.

بیست و دوم اسفند روز بزرگداشت شهیدان گرامی باد

سلام بر شهدا! شهدا، مرگ را به سخره گرفته اند، تا ما به حقارت دنیا بخندیم. شهدا، حیثیت خون را فریاد زدند، تا ما گوشت و پوستمان را از جرعه عطش و شور بپرورانیم. شهدا، همه تعلقات را از خود بریدند و خود را مسافر آسمان کردند، تا گذرگاه بودن دنیا را اثبات کرده باشند و راز آزادی را بریدن از خویش ثبت نموده باشند. پس سلام بر شهدا و بر فرهنگ همیشه روشنشان. بر ما باد مرور خویش در بایدهای آنان و محک زدن خود در این غفلت گاه نسیان زا. سلام بر شهادت که بزرگ ترین نتیجه حرکت است.

ادامه مطلب
جزئیات نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
قابل توجه دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر واحد تهران شرق

در راستای فراهم کردن تسهیلات بیشتر در فرآیند بررسی و رسیدگی به درخواست های دانشجویان در نیمسال دوم سال تحصیلی«دستورالعمل اجرایی نقل و انتقال دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹» از سوی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها ابلاغ شد. براساس این دستورالعمل، ثبت درخواست دانشجویان متقاضی میهمانی یا انتقال از تاریخ اول تا ۱۵ دی ماه از طریق سامانه منادا انجام می شود. دانشجویان متقاضی باید توجه داشته باشند که درخواست نقل و انتقال دانشجویی تنها از طریق سامانه منادا به آدرس https://monada.iau.ir/ امکان پذیر است. در این دستورالعمل آمده است: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، تسهیلات میهمانی به شهر محل سکونت پیش بینی شده که در این خصوص مساعدت لازم به عمل آید. براساس بندهایی از این دستورالعمل، اخذ رساله در مقطع دکتری تخصصی در واحد دانشگاهی مقصد، برای دانشجویانی که مجوز میهمانی آنان یک نیمسال است، ممنوع است. همچنین به منظور فراهم آمدن حداکثر تسهیلات برای دانشجویان، روند انجام امور در سامانه منادا به نحوی طراحی شده که نیازی به تردد دانشجو بین واحدهای دانشگاهی مبداء و مقصد جهت پیگیری درخواست نباشد. واحدهای دانشگاهی مبداء باید بدون مراجعه حضوری دانشجویان در اسرع وقت(قبل از شروع ثبت نام آموزشی) نسبت به بارگذاری و ارسال لیست دروس از طریق سامانه منادا اقدام کنند تا خللی در انتخاب واحد دانشجویان ایجاد نشود. همچنین واحدهای دانشگاهی مقصد بلافاصله پس از نهایی شدن نمرات، لیست دروس گذرانده شده دانشجو را به واحدهای دانشگاهی مبداء ارسال کنند.

دیدار با خانواده معظم دوشهید والامقام در هفته دفاع مقدس

در چهلمین سالگرد بزرگداشت آغاز دفاع مقدس ملت ایران جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان پاکدشت از خانواده معظم شهیدان والامقام قدیر سرلک و سید حسن باقری دیدار کردند.